El Reial Madrid se salva amb el resultat d'entrar en una greu crisi però la imatge tampoc va ser la millor. La victòria per la mínima (0-1) no genera, ni de bon tros, esperances que el club blanc pugui arribar a millorar el nivell mostrat en les darreres jornades. Els de Zidane van tenir davant un Galatasaray encara més fluix, que va tenir un parell d'ocasions consecutives amb 0-0 al marcador i ja no se'n va saber res més.

Pocs minuts després de les ocasions dels turcs, Kroos va anotar l'únic gol del partit en una bona jugada individual de Hazard que va rematar l'alemany. Els turcs es van mostrar molt dèbils en defensa però els de Zidane no van aprofitar la fragilitat dels locals per finalitzar el partit amb un resultat millor. Durant la segona part, el Reial Madrid va tenir més ocasions i, sorprenentment, no en va anotar cap. La més surrealista, una ocasió de Hazard que, després de superar el porter, va enviar al travesser a porteria buida.

Un City molt superior

D'altra banda, el Manchester City de Pep Guardiola també va jugar ahir el seu partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga de Campions. Tot i que l'inici va ser complicat, finalment els del tècnic santpedorenc van apallissar l'Atalanta italià (5-1) amb una excel·lent actuació de Raheem Sterling, que va anotar un triplet.

L'Atlètic de Madrid va guanyar a casa per un únic gol (1-0) contra el Bayer Leverkusen, amb un gol de cap de Morata, que va començar el partit com a suplent i només entrar va anotar. La Juventus va patir contra el Lokomotiv de Moscou però va remuntar (2-1).