Amb quatre punts en dues jornades afronta l'Espanyol, avui a partir de les 18.55 hores, el duel de la tercera jornada de la Lliga Europa contra el líder, el Ludogorets de Razgrad. En la prèvia d'ahir, el tècnic dels espanyolistes, Pablo Machín, va avançar que introduiria canvis en l'equip titular, ja que la situació a la lliga li fa prioritzar la competició domèstica.

Així, Machín va explicar que «hi haurà força canvis. Necessitem frescor i la meva obligació és aprofitar la plantilla llarga que tenim i ser competitius. Tothom s'ho ha guanyat». D'aquesta manera, no hi seran Calero, Calleri, David López, Pedrosa, Víctor Gómez i Víctor Sánchez, que s'han quedat a Barcelona, als quals es pot afegir Naldo, que ahir tenia gastroenteritis. Això donaria l'oportunitat al manresà Lluís López i també podria fer retornar Ferreyra.

Tot i això, Machín no vol llençar el torneig i va afirmar que «ens hem de sentir uns privilegiats per jugar aquesta competició. Es va aconseguir una classificació històrica i ens toca respondre-hi». El rival serà un Ludogorets que no perd des de l'estiu i que és el màxim golejador del grup amb vuit dianes, cinc davant del CSKA i tres contra el Ferencvaros. «Serà un rival supercomplicat. Estan acostumats a guanyar i tenen una inèrcia molt positiva. Viuran un dels seus partits més importants a casa. Per experiència sé que tots els partits a fora són difícils».

Baixes entre els locals

El Ludogorets presentarà algunes absències importants de cara al partit d'avui. El seu tècnic, Stanislav Genchev, va anunciar les baixes de Jacek Goralski i, sobretot, del seu màxim golejador, el romanès Claudiu Keseru. A més, el defensa Dragos Grigore no jugarà per sanció.

Avui també juguen els altres dos equips de la lliga espanyola en competició, tots dos a les nou del vespre. El Sevilla rep els luxemburguesos del Dudelange i el Getafe ho tindrà més complicat amb els suïssos del Basilea.