Després d'una llarga trajectòria com a tècnic professional del futbol sala, el mataroní Sito Rivera s'ha compromès a dirigir el Manresa FS en substitució de Manuel Moya, que va ser destituït de la banqueta del club manresà divendres passat.

Rivera, que serà presentat demà (fins fa pocs dies entrenava l'Imperial Wet de Romania), ja havia dirigit el Manresa FS. Va fer-ho la temporada 2004-05 a Divisió de Plata (l'actual Segona Divisió), això abans de marxar a mig curs al Polaris Cartagena de la Divisió d'Honor i començar un llarg periple pel futbol sala estatal i internacional de màxim nivell, en què destaca que va ser seleccionador de Romania i Hongria i va exercir en clubs del Japó, Itàlia, Hongria, França o Romania, entre d'altres.

A Manresa Sito Rivera s'hi trobarà dos jugadors que ja va dirigir fa quinze anys, Carles Corvo i Aleix Dalmau, i un equip que ha tingut una arrancada irregular de temporada, condicionat per la baixa precisament del seu màxim golejador, Carles Corvo, operat del genoll fa unes setmanes. Actualment, els manresans tenen sis punts en una igualadíssima Segona B, categoria que Rivera coneix bé perquè la campanya passada va dirigir el CCR Castelldefels, que va ser-ne el campió. Rivera ha destacat que «m'il·lusiona poder tornar al Manresa FS per compensar el que aquesta entitat em va donar en l'etapa anterior».

Respecte a la destitució de Manuel Moya, el club, en un comunicat, considera que «es tracta d'una decisió incòmoda i desagradable, però el mal inici a la lliga, un joc dubitatiu i l'eliminació de la Copa del Rei, han precipitat la decisió». Segons el Manresa FS, «no s'havia establert la connexió necessària amb una plantilla que tampoc acabava d'assimilar l'estil i dinàmiques de joc proposades pel tècnic. Això generava una incomoditat mútua que es traduïa en mals resultats».