23 de octubre de 2019
23.10.2019
AUTOMOBILISME

Victòria de Fortuny i Jiménez en el Clàssic Comtat de Cerdanya

22.10.2019 | 23:26

L'equip format per Carles Fortuny i Carles Jiménez (Lancia Beta Coupé) va aconseguir la victòria en la tercera edició del Clàssic Comtat de Cerdanya a Alp, últim ral·li puntuable per al I Critèrium Regularitat Pirineus Catalans, campionat de regularitat per a vehicles clàssics en carretera oberta organitzat per Cerdanya Racing Club Esportiu i Vallespir-Rétro-Course. Un cop disputades les tres proves puntuables, el tàndem format per Xavi Ribas i Toni Moragas (Alfa Romeo Sprint QV) ha encapçalat la classificació final.

Fortuny-Jiménez i el seu afinat Lancia van posar en marxa l'habitual pla d'actuació des dels primers quilòmetres del Clàssic Comtat de Cerdanya, prova que van liderar amb eficàcia i ritme que els van fer ser un dels millors equips en l'especialitat de regularitat. Fins a l'últim tram no es van decidir les cinc primeres posicions, per una gran igualtat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga