El comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol va fixar per al dimecres 18 de desembre el partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid, ajornat per la situació viscuda els darrers dies a Catalunya, una decisió que no comparteix La Lliga, que n'estudiarà la documentació per tal de valorar «possibles accions legals».

D'aquesta manera, l'organisme va mantenir la data que havien acordat tots dos clubs després de l'ajornament del duel previst per a aquest dissabte, 26 d'octubre, al Camp Nou, tenint en compte també la manifestació independentista de la tarda.

La decisió del comitè arriba «després d'analitzar durant els darrers dies les propostes de tots dos clubs, als quals va convidar a posar-se d'acord en una data i que van coincidir a indicar el 18 de desembre per a la celebració del duel ajornat».

La Lliga no va trigar a mostrar les seves discrepàncies amb aquesta resolució, contrària als seus desitjos que el partit no es jugués en la data escollida. La patronal va advertir a la federació que «està estudiant la documentació acabada de rebre de l'expedient referent a aquest procediment per valorar les possibles accions legals a establir, contra les institucions que correspongui i davant dels organismes públics o els òrgans jurisdiccionals que cregui oportú».

Sorteig de la travessa

D'altra banda, el resultat del partit, inclòs en la butlleta de la quinzena jornada de la Travessa, se sortejarà el proper diumenge, 27, després que La Lliga comuniqués a Loteries i Apostes de l'Estat l'ajornament.