La secció de patinatge artístic de l'Igualada HC es va desplaçar a Tiana i Sant Cugat per celebrar trofeus on eren convidats. Van ser les primeres competicions després del descans estiuenc i les patinadores van demostrar tornar amb les forces recuperades i amb moltes ganes.

En el cas de Tiana, hi van participar 5 patinadores i hi van aconseguit dos podis, a càrrec de Naia Mariño (Iniciació B) i Jana Molins (Iniciació D). La resta de les seves companyes van assolir bones classificacions: Núria Barrado, en Iniciació C, setena; Maria Martínez, en Iniciació C, sisena; i Joana Labarai, en Iniciació D, sisena.

Al Trofeu de Sant Cugat van participar-hi 7 patinadores, i hi van aconseguir quatre podis i posicions molt meritòries: Lucía Lopera, en premini, tercera; Laura Lopera, en mini, cinquena; Elna Salvador, en mini, primera; Ona Claver, en promoció, tercera; Martina Sánchez, en promoció, quarta; Marina Teixidó, en promoció, cinquena; Rut Martí, en pre B, segona; i Ivet Riera, en pre B, quar-ta. L'equip tècnic va lloar la feina i l'esforç de les patinadores de la secció després de l'actuació en ambdós trofeus.