Monells (Girona) va acollir la darrera prova de la Copa Catalana d'endurades. D'entre els 17 pilots de Motos Bordoy que hi van participar, va destacar la tercera posició del surienc Rafa Garcia (FE 350) en la categoria sènior A (i sisè escratx). Amb aquest resultat, Garcia finalitza en tercera posició a la general. També de Motos Bordou, lbert Santamaria (FE 350) finalitzava dins el top ten, havent fet una cursa de menys a més. Álex Casanova (FE 250) va acabar en l'onzena posició, mentre que Albert Casas (FE 250) va ser dotzè.

En la categoria E-125, el més joves de l'equip, Elies Badell (ET 125) i que debutava a la Copa Catalana d'endurades, aconseguia la setena plaça. En júnior oberta, Ignasi Bordoy (ET 250i) va fer una gran cursa i va finalitzar en l'onzena posició en aquesta difícil categoria. En sènior B, Pere Rubio (FE 250) aconseguia acabar en la dinovena plaça, Carles Fernandez (ET 300i) signaria la vint-i-novena plaça, mentre que Enric Gras (FE 250) aconseguiria acabar a la trenta-unena plaça. Cal destacar que aquesta categoria és la que més participants té. En sènior C, hi havia dos debutants a l'equip. Jaume Pitchot (FE 350) realitzava una gran cursa i finalitzava en la novena plaça. Aleix Escoda (ET 250i) aconseguiria finalitzar la prova en la vintena plaça. En la categoria de veterans 40, Raúl Zafra (ET 250i) aconseguiria finalitzar en la dotzena plaça, mentre que Alex Gesa (FE 350) seria dinovè. Carlos López Piñero (FE 350) acabaria en la vint-i-novena plaça. En veterans 50, Miquel Font (FE 350), que debutava al Team Motos Bordoy, va ser cinquè; i Enric Gras (FE 250) era dotzè.

L'equip ara prepara el desè Enduroc, que tindrà lloc els dies 29 i 30 de novembre i 1 de desembre a la finca de Les Comes, a Súria.