L'atleta ceretà Kilian Jornet ha tancat la temporada amb una victòria a l'Annapurna Trail Marathon, de 42 quilòmetres i 3.560 metres de desnivell positiu, un resultat amb el qual s'ha penjat la medalla d'or al circuit de les Golden Trail World Series.

El corredor de muntanya català ha sumat el ple de victòries en la segona edició aquesta competició. Va prendre la sortida a Zegama-Aizkorri, Sierre Zinal, Pikes Peak, curses que va saldar amb triomf i amb les quals va aconseguir pas a la final d'aquest circuit celebrada al Nepal.

En l'Annapurna Trail Marathon, prova final del circuit de les Golden Trail World Series, Jornet ha acabat primer amb un temps de 4h: 46.05. El segon lloc va ser per a l'italià Davide Magnini (4h.59:59) i el noruec Stian Angermund-Vik ha completat el podi (5h: 08.18).

Jornet ha arribat fins a la final de les Golden Trail World Series, segona edició del circuit impulsat per Salomon, després d'uns mesos participant en poques carreres i de guanyar en tres de les sis proves de la competició: Zegama-Aizkorri, Sierre Zinal i Pikes Peak Marathon.

"Estic molt content d'acabar la temporada d'aquesta manera, amb quatre curses i quatre victòries", ha explicat després de penjar-se l'or.