El Manchester City de Pep Guardiola va golejar l'Aston Villa, amb gols de Raheem Sterling, Kevin De Bruyne i Ilkay Gündogan, i es va situar a tres punts del líder, el Liverpool, que avui rebrà el Tottenham en la desena jornada de la Premier anglesa. Els homes de Guardiola no van sentenciar fins a la segona meitat.

Ambdós equips van disputar una primera meitat anivellada però els locals, sense encert, van marxar al descans amb el marcador inicial. A la represa, en el primer minut de joc, Sterling va inaugurar el marcador. David Silva, vint minuts més tard, va ampliar l'avantatge per al City. Gundogan va sentenciar els tres punts amb el tercer gol, cinc minuts després, en una jugada amb un parell de rebuigs dins de l'àrea. Pep Guardiola, però, va reconèixer que no van fer un bon partit, tot i la victòria: «Hem jugat bé durant 45 minuts, però no els primers. Respecte i mèrit per a l'Aston Villa. Hem de ser agressius amb la pilota. L'únic jugador agressiu durant la primera part va ser Raheem Sterling». Amb aquesta victòria, el City s'apropia la segona plaça, que fins ara pertanyia al Leicester, protagonista aquest divendres de la golejada contra el Southampton (0-9). El líder invicte, el Liverpool, rebrà la visita aquesta tarda (17.30 h), d'un Tottenham de Mauricio Pochettino en hores baixes. El conjunt de Jurgen Klopp intentarà sobreposar-se a l'empat de la setmana passada amb victòria per obrir forat de sis punts respecte el seu màxim perseguidor.

L'Arsenal rebrà la visita del Crystal Palace (17.30 h) on buscarà refer-se de la derrota per la mínima al camp del Sheffield United. El Manchester United visitarà el penúltim classificat Norwich (17.30 h) per intentar començar a sumar de tres en tres i sortir de les posicions baixes de la taula. Al migdia del Newcastle rebrà el Wolves (15 h).