L'Igualada Rigat i el Liceo es juguen aquest dissabte a les Comes el lideratge de l'Ok Lliga. Els dos equips són colíders amb 5 victòries en 5 partits. El partit pel primer lloc es jugarà a les Comes a partir de 3/4 de 9 del vespre.

El conjunt igualadí arriba al partit amb la baixa de Roger Bars, a qui operaran dimarts del trencament de la mandíbula que es va fer dimarts a Lloret, i podria estar uns dos mesos de baixa. L'entrenador anoienc Francesc Linares ha lamentat que «el Roger estava en un molt bon moment ara mateix. Havia començat una mica tou? ja no va acabar la passada gaire bé, però ara estava en forma. Ens afecta perquè tenim un canvi menys en la rotació i era, a més, molt important per a l'equip».

Linares ha comentat que «ens venen equips forts com el Liceo i amb plantilles de vuit jugadors que exigeixen molt als rivals; ens pot costar, però ens hem mentalitzat i ens refarem. Intentarem reorganitzar-ho i al final ens en sortirem. Aleix Marimon entra a la plantilla directament fins que el Roger no torni».

Pel que fa estrictament al duel d'aquest vespre, els gallencs arriben amb només cinc gols encaixats; en canvi, els igualadins són els màxims golejadors, amb 28 a favor. Del Liceo destaca el resultat de la primera jornada quan es va imposar al Barça per 2 a 1.