Amb només una sessió d'entrenament al seu càrrec, el nou tècnic del Manresa FS, Sito Rivera, s'asseurà a la banqueta en el transcendental partit que el seu equip té aquesta tarda al Pujolet davant el Cerdanyola (18.30 h). Els manresans, després d'un inici irregular, necessiten els tres punts per revertir la delicada situació a la classificació, on són onzens.

En aquest moment, el Cerda-nyola, que té l'exjugador del Manresa Antonio Cortés Gordillo, és un rival directe de l'equip blanc-i-vermell. Els vallesans ocupen la catorzena posició amb quatre punts (tercer per la cua). Només ha guanyat un partit, en la primera jornada, davant el Lleida per un contundent 6 a 1. També va sumar un punt a la pista de la Barceloneta i porta quatre jornades sense sumar.

El Manresa FS ha programat per a demà, diumenge (a partir de les 8 del vespre), la presentació de totes les seves plantilles amb un acte que es preveu espectacular com ho va ser la temporada passada.

D'altra banda, el Sala 5 Martorell juga a casa davant la Barceloneta (18.30 h), un equip que ha començat prou bé la lliga de Segona B. A la classificació, els mariners tenen 12 punts per 9 els martorellencs. Amb tres triomfs i tres derrotes, la Barceloneta no ha perdut cap enfrontament.