El Joventut de Badalona va tornar a cobrar vida a la lliga Endesa després d'assolir un balsàmic triomf a la pista de l'Herbalife Gran Canària, que de nou treu el cap a l'abisme en un partit per oblidar (68-79).

Omic, amb setze punts i vuit rebots, ajudat per un sorprenent Dimitrijevic (quinze punts i dos assistències), va servir per desactivar els 24 punts i 26 de valoració de Beirán, en un duel en què els illencs van tornar a mostrar la seva pitjor versió davant un rival que no guanyava a la capital grancanària des del 2009.

Amb Prepelic i Omic com a estilets inicials, els badalonins van arrencar amb un fulgurant parcial de 2-9, renda que es va ampliar al final del primer quart (14-24). En el segon el guió va canviar gairebé per complet. Beirán va assumir galons en la bateria exterior i, juntament amb un Okoye que va anotar dos triples seguits, va aconseguir que els locals arribessin al descans amb empat a 38.

En la represa, el Joventut va tornar a agafar les regnes en un tercer període d'anada i tornada i ple d'errors (54-58 al final). En els deu darrers minuts, els visitants van establir un parcial de 0-8 que va ser del tot decisiu, ja que després només van haver de contemporitzar davant els errors rivals.