Cinc victòries en cinc partits és el balanç del Reial Madrid a l'ACB en aquest inici de temporada, en la qual ja ha guanyat un títol, la Supercopa, en vèncer el Barça. En canvi, a l'Eurolliga els homes de Pablo Laso ja han perdut dos partits, el darrer, dijous a casa de l'Efes turc amb un 76-60.

Els 60 punts anotats suposen la xifra més curta dels blancs. Sobta en un equip amb tant talent i amb les capacitats ofensives del Reial Madrid. Avui segur que es voldrà treure l'espina, malgrat que és segur que Laso farà rotacions. Entre els que poden tenir minuts hi ha el jove ala pivot de 17 anys Usman Garuba, que ha tingut actuacions destacades, i un ala de 19 anys, Mario Nakic, ni més ni menys que fill d'Ivo Nakic, exjugador del TDK Manresa que va estar a les ordres de Pedro Martínez al Congost.

El Madrid té la baixa de Felipe Reyes per molèsties a l'esquena, i Salah Mejri, lesionat, encara no ha debutat. Laso haurà de descartar un dels 13 homes disponibles.

Sobre el partit amb el Manresa, l'entrenador destaca que «ens ha d'ajudar a recuperar sensacions. La temporada és molt llarga però hem d'anar a més, ser competitius més minuts. Ens falta regularitat, constància i ser forts durant els 40 minuts. A l'ACB tots els partits que jugues són difícils, amb molt bons equips. El Baxi Manresa ha tingut problemes de lesions, d'entrades i sortides de jugadors, però l'hem de respectar des del principi. Té un joc bastant complet, amb uns jugadors que saben què han de fer, alguns molt anotadors, com ara Toolson i Báez, i pivots sòlids en la posició de cinc. Han tingut la lesió de Ferrari i jugen en dos competicions, necessiten temps».