El Sala 5 Martorell va ratificar ahir la seva competitivitat al grup 3r de la Segona B i va sumar la quarta victòria de la temporada, tercera davant l'afició martorellenca. Per sumar aquest triomf, els de Víctor González van haver de superar un equip fins ahir invicte a la lliga, el Futsal Barceloneta. La intensitat, l'emoció i l'equilibri van caracteritzar un partit trepidant.

Els locals es van mantenir fidels al seu estil i des dels primers segons van pressionar el seu oponent a tota la pista. Els barcelonins van optar per jugar al contracop, sense renunciar a trenar, de forma puntual, meritòries jugades ofensives, a més de palesar el seu domini de les jugades d'estratègia.

Al descans, l'electrònic reflectia un empat a tres gols, fruit d'una primera meitat vibrant. Al tercer minut de la represa, Fouad va marcar el 4 a 3 i a l'equador del segon període Pau Albacete va establir un esperançador 5 a 3. Jaén va retallar les diferències, però Fouad va reincidir a falta de tres minuts (6 a 4). Jáen, amb el seu segon gol, va propiciar que els locals no poguessin certificar el triomf fins que l'àrbitre va anul·lar un gol als visitants per falta al porter 23 segons abans del final.