Tot i que va sumar un punt, el CG Puigcerdà va tornar a caure a la pròrroga en el partit de la jornada 7 de la lliga estatal d'hoquei gel que va disputar a casa contra el SAD Majadahonda (3-4).

El partit celebrat a la capital de la Cerdanya va ser molt igualat, amb un Puigcerdà que va anar a remolc en el marcador però va ser el dominador de l'enfrontament en gran part del matx. El punt àlgid va ser en el tram final del partit reglamentari, quan el Puigcerdà va haver de remuntar fins a dos gols per forçar la pròrroga i va aconseguir el seu objectiu.

Però la mala sort va tornar a aparèixer i el CG Puigcerdà va perdre el partit quan faltaven 9 segons per acabar la pròrroga i anar als llançaments de penals. Cal recordar que en el campionat estatal les pròrrogues tenen gol d'or. Per tant, els ceretans no van tenir ni l'opció al miracle en els 9 segons que faltaven per acabar.

La part positiva per al Puigcerdà és que va poder sumar un punt, en haver arribar fins a la pròrroga.