El partit a Banyoles era fonamental per a dos equips que han presentat candidatura a lluitar per eludir la zona de descens en aquest inici de competició.

Els jugadors dirigits per Oliver Roy i Fran Cabrero van iniciar el duel intensos, concentrats i efectius tan en defensa com en atac. Aquest fet va propiciar que els del Baix Llobregat Nord de seguida assolissin diferències remarcables en el marcador. Al minut 10, els visitants havien obert una escletxa de quatre gols (2 a 6), que s'havia consolidat cinc minuts després (5 a 8). La reacció dels del Pla de l'Estany es va produir en els últims deu minuts. Els locals van equilibrar el marcador al minut 25 (11 a 11) i la igualtat es va mantenir en finalitzar un primer període igualat (13 a 13).

A la represa, un parcial favorable als banyolins de 5 a 1 va atorgar un perillós avantatge als locals (18 a 14). Els jugadors de Sergi Baguer van evidenciar en els següents minuts prou maduresa per administrar aquest avantatge. Els de Sant Esteve no van poder minimitzar-lo en cap moment.

La cinquena derrota en sis jornades aboca l'equip sesrovirenc a la quinzena i penúltima posició de la taula classificatòria, amb només 2 punts. Dimecres que ve, els d'Oliver Roy i Fran Cabrero rebran al Sanes Arena el filial del BM Granollers, a les 21.30 hores.