El Granada va treure partit de l'ajornament del clàssic entre el Barça i el Reial Madrid per sobrepassar-los a tots dos a la classificació i situar-se, de nou, com a líder en solitari, malgrat que amb un partit més que els dos grans del futbol estatal. Un gol controvertit d'Álvaro Vadillo al quart d'hora de la represa va premiar la solidesa dels andalusos, que continuen traient el màxim partit del seu rendiment ofensiu gràcies a un sistema molt treballat.

El Betis, que es consolida en zona de descens, va semblar que dominava en la primera meitat, però només va inquietar en un xut de Guardado. Per als locals, Azeez va disposar de la millor arribada.

El gol va arribar en una jugada discutida en què Mateu Lahoz va donar llei de l'avantatge en una falta a Guardado. Javi García va perdre l'esfèrica i el Granada va fer una combinació ràpida que va acabar amb un xut defectuós de Vadillo que va acabar en gol. Azeez va poder sentenciar després amb un xut al pal, el mateix camí que va seguir una falta llançada pel visitant Canales.