En alguns moments de la cursa ja era campió, però l'obtenció títol de manera matemàtica encara haurà d'esperar una cursa més. El pilot britànic Lewis Hamilton va tornar a guanyar ahir en un altre despropòsit de Ferrari a boxes, però la tercera posició del seu company d'equip, Valtteri Bottas, encara no li permet sumar el seu sisè títol de campió del món,el tercer consecutiu.

Charles Leclerc va sortir primer amb la pole position i va continuar primer després de la sortida. La sort va tornar a estar en contra seva i una mala aturada de Ferrari a boxes va condemnar-lo fins a la quarta posició, ja que després de l'errada Mercedes va optar per no fer una segona aturada ni de Hamilton ni de Bottas. El podi el va completar Sebastian Vettel, el qual tampoc va fer una segona aturada després de l'errada dels mecànics de l'escuderia italiana amb Leclerc. L'alemany va intentar atrapar Hamilton, però no va ser possible i en cap moment va tenir ni una sola opció de batre'l.

D'altra banda, Verstappen va tenir una cursa bastant accidentada, però finalment se'n va sortir amb un sisè lloc. Després d'una topada amb Hamilton a la sortida i d'una pèrdua d'un pneumàtic, el neerlandès va remuntar gairebé tots els pilots fins arribar fins al seu company d'equip, Alexander Albon, que va ser el millor dels Red Bull i va fer una cursa molt sòlida. Carlos Sainz va començar de forma immillorable, en situar-se quart al davant de Hamilton, però va acabar 14è.