«Els 20 punts que hi ha hagut és la diferència mínima que, per la superioritat física i tècnica del Madrid, hi pot haver entre els dos equips». Pedro Martínez deia al final del partit que, «si tenim en compte el rival que hi havia i les nostres dificultats, per la baixa de Davis, amb la tornada de Ferrari que encara no té prou ritme, crec que hem fet un molt bon partit». L'entrenador va valorar l'esforç dels seus jugadors, tot recordant que «el Madrid et castiga tots els errors que fas i es capaç, en poca estona, d'agafar-te un parcial en contra que ja no pots aixecar».

Es va mostrar força satisfet pel retorn de Ferrari: «li falta tenir el ritme competitiu, encara no ha fet un gran partit, ha perdut pilotes i en defensa l'he vist jugant amb prevenció, s'ha protegit. Però ara ja no hem de canviar jugadors de posició i evitem que Dani Pérez hagi de jugar una gran barbaritat de minuts». El Baxi és en posició de descens i ha perdut els 5 últims partits a l'ACB. Martínez admet que «no és una posició còmoda, voldríem haver guanyat alguns partits més. Això és llarg però sí es cert que, amb matisos, nosaltres no hem fet un bon començament des del punt de vista competitiu. Hem de mirar endavant, pensar en els propers partits».

Martínez va confirmar que l'ala Jou té un esquinç al turmell i que Jordan Davis jugarà a Estrasburg en el lloc de Deividas Dulkis. Qui també s'incorpora per al partit de Champions és David Òrrit.