El Futsal Vicentí va rebre la visita del Salou en un duel en què els visitants van aconseguir anivellar un partit que perdien per 4-0 al descans. Finalment, els bagencs van aconseguir retenir el triomf (6-4) i sumar 3 punts més, que els col·loca a mitja taula.

El Vicentí va disputar un bon primer temps, ajudat per un Salou desconcentrat, i va aconseguir, mitjançant erros dels visitants i bones jugades combinades, una renta important al descans. A la represa, el Salou va sortir amb porter-jugador i va aconseguir quatre dianes en 11 minuts que van igualar el matx (4-4). Els nois de Sant Vicenç de Castellet no es van enfonsar, es van ordenar en defensa i van materialitzar les ocasions per acabar sumant un triomf que no es podia escapar.