El Reial Madrid va agafar les regnes, abans del descans, d'un partit que el Baxi havia tingut a favor, amb curts avantatges.

Encert en el primer quart

Pablo Laso va descartat Rudy per al partit i treia un cinc inicial amb el jove Garuba al costat de Llull, Causeur, Deck i Tavares. Pedro Martínez posava damunt la pista Dani Pérez, Dulkys, Vaulet, Eulis Báez i Sakho. El Baxi va sortir més concentrat i, anotant 5 dels seus primers 6 tirs, vencia per 3-10.

Báez mantenia l'avantatge de l'equip manresà (5-12) amb un duel d'argentins molt interessant entre Deck i Vaulet. Kravish va fer el 9-14 abans del parcial d'11-2 liderat per Llull que col·locava els del WiZinK Center amb el 16-14. La ràpida rèplica de Báez amb un triple va tornar a activar l'equip manresà que treia a pista Ferrari, Magarity i Toolson. Sergi Llull va continuar fent de les seves: amb un 2+1 empatava (19-19). Quan el Baxi es posava amb un 19-24, el menorquí es va inventar el 3+1 que acostava el Madrid a un. En tot cas, el Manresa aguantava i a la fi del quart estava al davant, ni que fos d'un punt (27-28).

Un parcial de 16-2 trenca

El Madrid va tornar fort amb un 6-0, ratxa tallada per Martínez en demanar temps mort. El Baxi va saber aixecar-se igualant de nou (37-37) amb uns minuts brillants de Kravish, ja amb 10 punts.

Laso va recórrer al tàndem de Campazzo i Laprovittola però els manresans vencien (39-42) amb una cistella de Sakho. I a partir d'aquí, tot va canviar. L'argentí Deck, ben ajudat sota cistella per Tavares, va liderar un parcial de 12-0 (51-42). Ferrari anava a la banqueta amb tres faltes. Amb el 55-42, l'acumulat en contra ja era de 16-2 i el partit s'havia girat en contra al descans (55-44).

Només 3 punts en cinc minuts

Ambdós equips van tornar a la pista amb els mateixos cincs del principi, només amb el canvi de Tomàs per Vaulet. La potència i alçada de Tavares fa estralls sota la cistella (59-44). El Baxi va fer els primers punts amb un triple de Ferrari, acabat d'entrar per Dani Pérez. Sakho va arribar a les tres faltes, igual que Vaulet. però la duresa defensiva manresana frenava la producció blanca.

Pedro Martínez canviava Eulis Báez, també amb tres faltes, per Magarity. Llull va posar el 61-47, i Caseur ampliava el marge amb una cistella més. En cinc minuts, el Manresa només portava 3 punts, els del triple de Ferrari; en tot cas, el Madrid només n'havia sumat 8. Vaulet ja tenia quatre faltes i els locals es posaven amb un 73-54. Entre Tomàs i Toolson tancaven el quart (76-59).

Derrota final de 20

El darrer capítol s'encetava amb un intercanvi de cistelles que era favorable a un Baxi que impedia que els amfitrions s'escapassin més. Walter Tavares va posar el 80-63 de seguida replicat per un Kravish que ja portava 12 punts. Randolph s'estrenava i va posar els 20 punts de marge (75-65), a cinc minuts per acabar.

Vaulet i el tercer triple anotat per Ferrari van retallat (85-70) a manca de quatre minuts pel final i Mario Nakic va respondre amb un rebot ofensiu amb cistella i el triple del 90-70. Sakho va anotar 4 punts seguits i el marcador era de 92-74 quan Ferrari cometia la cinquena falta, en atac, davant de Laprovittola. El partit acabava amb una cistella de Mickey, la del 94-74 definitiu.