El Martorell va perdre per primera vegada aquesta temporada al Torrent de Llops, davant un Santboià que va exhibir tot el seu potencial en uns primers vint minuts demolidors. Després de la tempesta visitant, l'equip de Nualart es va refer, Xavi Marco va escurçar la diferència abans del descans i, al segon temps, no va arribar l'empat, sinó la sentència del visitants al temps d'afegit. El Santboià va atropellar en els primers compassos els martorellencs, i al minut 19 ja guanyaven per 0-2. La distància podria haver estat pitjor si el porter local, Domínguez, no hagués aturat una pena màxima. Abans del descans, Xavi Marco, amb un toc subtil, va reduir la diferència, 1-2. A la represa, la recompensa del bon joc local no va arribar i els jugadors visitants van aprofitar-ho per sentenciar el partit al temps afegit.