El júnior del Catalana Occident va posar la cirereta al pastís després de guanyar el setè i últim partit de la primera volta dissabte passat contra el JAC Sants.

El primer parcial va estar marcat per la igualtat entre els dos conjunts. Els manresans van començar espessos, amb poca atenció defensiva, però duraria ben poc per al millor equip de la categoria fins al moment. Les situacions d'un contra un d'un equip anàrquic com el JAC Sants eren la seva amenaça principal. Tanmateix, el júnior manresà va contrarestar les accions individuals en un primer quart en què sortiria com a vencedor (24-17). L'avantatge del Catalana Occident va incrementar al segon quart, gràcies a un tram de sis minuts en el qual va aconseguir un parcial de 19-0 molt important. Amb tot, es va arribar al descans amb un coixí de 26 punts per als manresans. No obstant això, els desajustos tornarien per als locals. La resposta del rival va ser reactivar-se i reduir la diferència en 18 punts. Distància, però, insalvable a falta de només 10 minuts per acabar el partit. Així, el júnior tornaria a agafar aire en igualar, novament, el màxim avantatge de 26 punts. Les jugades individuals dels jugadors exteriors del JAC Sants continuaven, però aquest cop sense efecte. Moment en el qual l'anotació exterior dels bagencs es va disparar amb cinc triples a pocs minuts del final. Amb aquest triomf, els manresans tanquen la primera volta amb set victòries en set partits.