El Sevilla i la Reial Societat van sumar-se ahir amb l'Atlètic de Madrid com a equips que van empatar a punts amb el FC Barcelona, amb un partit menys que els blaugrana, i es van situar a un punt del Granada. Els andalusos van der-rotar el Getafe per 2-0 en un duel que van resoldre en nou minuts de la segona part entre Chicharito Hernández i Lucas Ocampos. El domini local va ser evident.

Abans, la Reial Societat va aprofitar l'expulsió de Pape Cheikh per derrotar per 0-1 un Celta que és a prop de les posicions de descens. El suec Isak va donar el triomf als bascos en treure partit d'una gran passada d'Odegaard.

Expulsió clau de Rodrigo

Una altra targeta vermella, aquesta vegada al davanter internacional Rodrigo, a la mitja hora de joc, va explicar la derrota del València al camp de l'Osasuna. Abans, l'atacant havia avançat el seu equip, però la inferioritat va fer tirar enrere el conjunt d'Albert Celades, que va encaixar l'empat amb una rematada d'Oier just abans del descans.

A la represa, els navarresos van ser molt superiors i es van imposar amb una rematada de cap de Rubén García, davant de la passivitat de Correia, i amb un gran xut de l'equatorià Estupiñán.