Les noies d'Àngel Peirón van haver de treballar més del previst per superar un rival lluitador que no va abaixar els braços fins al dar-rer període de joc.

Abans del matx es presumia certa superioritat del CN Minorisa, això va fer que s'afrontés el partit amb cert relaxament, la qual cosa va portar que en el primer quart el marcador fos curt (1-0), amb un gol marcat per Muns, desaprofitant tres superioritats les visitants i dues les de casa.

Vist que el rival era més dur del que s'esperava, les manresanes van prémer l'accelerador i van firmar un 4-1 que semblava encaminar l'equip cap a la victòria. Els gols de les amfitriones anotats per Muns (2) i Solernou i Toribio, ambdós en superioritat numèrica. El 5-1 que senyalava el lluminós al descans semblava sentenciar el partit, però, no va ser així. La reacció de les de Sant Adrià va fer que s'apuntessin el tercer període (0-2) i tornessin la incertesa pel resultat del partit. No va durar massa l'emoció, doncs, un repòquer de gols de les bagenques (Puerta (2), Bisbal (2) i César), va fer que les aigües tornessin al seu lloc i els punts es quedessin a casa.