Victòria plàcia i arrodonida amb una maneta del Barça al Camp Nou aquest dimarts a la nit davant un Valladolid que arribava embalat, però que s'ha vist superat en tot moment. Els d'Ernesto Valverde, que dormen líders en solitari a dos punts del Granada i de l'Atlètic, han començat a manar ja des del minut dos, quan després d'una jugada boja amb dos rebots, Lenglet ha enviat la pilota al fons de la porteria rival. Olivas ha posat emoció al 14, amb l'1-1, empat que s'ha encarregat de desfer un Arturo Vidal que havia entrat a l'onze en el lloc d'Arthur (2-1, min 28). I encara abans del descans, Messi no ha faltat a la seva cita amb el gol per fer el 3-1 al minut 33. En la represa, el joc ha perdut ritme, tret de dos minuts de gala, del 76 al 78, que ha obert Messi amb el 4-1 i ha rematat Suárez amb el 5-1.