L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, és el convidat del proper programa de Parlem de futbol, de Catalunya Ràdio, que s'emetrà a la prèvia del partit del Barça amb el Valladolid, avui. És una entrevista a càrrec de Ricard Torquemada en què el tècnic de Santpedor confessa que quan va arribar d'entrenador al primer equip del Barça «i vaig veure Leo Messi, vaig saber de seguida que ho guanyaríem tot». L'entrevista es pot consultar des d'avui al web esport3.cat i dissabte també serà emesa per Esport3, a les 21.45.

Guardiola afirma sobre Messi que «vaig veure al meu davant un noi petit, tímid. Vaig pensar si era tan bo com m'havien comentat. Però després de la pretemporada, vaig veure molt clar que amb ell ho guanyaríem tot».

La seva etapa al Barça la valora ara amb més satisfacció: «Sí, quan hi ets la responsabilitat de conduir un equip com el Barça fa que no puguis gaudir el moment». I pel que fa a la sortida del club afirma que «va ser un procés natural, a la vida hi ha un moment que totes les coses s'acaben. La veritat és que tots vam aprendre molt de tots i no vam acabar a hòsties».

Passat el temps la relació amb els seus exjugadors afirma que és bona: «l'estima que ens tenim els que formàvem part d'aquell grup és insuperable. I això no hi ha cap Champions ni cap Mundial que ho pugui compensar, està molt per sobre de tot».