El primer equip del Manresa FS va jugar dilluns a la nit un partit amistós, a Cervelló, davant la selecció catalana sub-19, que prepara la primera fase del Campionat d’Espanya de la categoria.

Les sensacions dels manresans van ser millors que les ofertes dissabte en partit de lliga davant el Cerdanyola (3-4) al Pujolet. Sito Rivera va fer jugar tots els seus efectius i van basar el seu joc amb una pressió alta i intensa. En els primers minuts, el Manresa FS es va avançar amb dos gols d’estratègia, obra d’Asis i del debutant Pallé. Tot i que el combinat català va aconseguir capgirar el marcador amb un 5 a 2 ja entrada la segona part, els manresans no van baixar la intensitat i en els darrers minuts van aconseguir igualar el resultat amb gols de Lavado (2) i Nil.

Diumenge, els de Sito Rivera jugaran a la pista del Salou, un rival directe, ara mateix, en la lluita per evitar les darreres posicions de la classificació a Segona B.