El Cadí la Seu arriba en bona forma al tercer partit de l'Eurocup i es vol fer valer. Després del gran triomf de la setmana passada a Europa contra el Miskolc i el del partit de lliga davant de l'Al-Qázeres, tots dos amb molt encert ofensiu, avui l'equip de Bernat Canut rep el Pecs, un altre adversari hongarès, amb la intenció de guanyar i establir una bona diferència de punts. En una fase que es preveu tan igualada, aquesta pot ser determinant per passar a la següent ronda.

Tot i el gran moment, el tècnic urgellenc, Bernat Canut, va explicar a la prèvia que «hem de mantenir la calma, aquest és un punt seguit en una setmana nova». Respecte de les dues últimes bones actuacions, l'entrenador del Cadí va explicar que «l'equip va creixent en tots els aspectes i quan a davant s'està encertat, sempre hi ha més motivació defensiva. De tota manera, hem de créixer en aquest aspecte encara com a part de la nostra evolució».

Pel que fa al rival, el Pecs, Canut en va destacar que «és un equip amb poder interior. Disposen de Bravard, una cinc que ja va actuar al Girona i que pot amenaçar amb el tir de lluny, i d'Udonenko, una quatre molt forta, a part d'unes exteriors que poden jugar bé i fer mala a la contra».

El Cadí-Pecs es juga a les nou. A les 18.30 s'haurà disputat el Miskolc-Landes.