El Trofeu Català de Resistència Terra va viure la tercera cursa de la temporada al circuit El Pinyer de Fonollosa. La prova, organitzada amb èxit pel Moto Club Fonollosa, va tenir la participació de 36 equips que van haver de fer front a tres hores de competició en un circuit exigent de poc més de 3 quilòmetres amb un terreny impecable.

L'equip format per Nil Arcarons i Gerard Congost va obtenir la victòria amb tres voltes d'avantatge respecte d'Oriol Casas i Leandre Casas, que van finalitzar en segona posició. El duet guanyador, de la categoria RS sènior, va completar un total de 60 girs al llarg de les tres hores de cursa. Marc Calmet i Sergi Casany van ocupar la tercera posició. La dakariana Laia Sanz i Eric Augé van finalitzar en la quarta posició. Oriol Oliva i Jordi Serena van vèncer en la categoria RS júnior, categoria en la qual van completar el podi Albert Solinach i Sergi Castillo, segons, i el pilots del MC Fonollosa Jaume Plans i David Argiles, tercers.

Els vencedors de la categoria màster 40 van ser Jordi Tugues i Manel Temprano. En màster 50 la victòria va ser per a la parella Jordi Redón i Andreu Gómez.