Jornada contradictòria per als dos equips de la lliga Endesa que, juntament amb el Baxi Manresa, jugaven ahir a la Lliga de Campions. L'Iberostar Tenerife va sumar el tercer triomf en els mateixos partits en vèncer de manera igualada un Peristeri que va anar remuntant en el tram final (72-68). Per contra, el San Pablo Burgos va caure derrotat a la pista del Bandirma turc (84-81), tot i que va tenir el darrer tir en mans de McFadden per forçar la pròrroga.

A Tenerife, l'Iberostar va començar molt bé els dos primers quarts i va assolir un avantatge de dotze punts (35-23). En el tram final, però, els 26 punts de l'escorta Steven Gray van estar a punt de donar-li un disgust. Per la banda local, Dani Díez va anotar 16 punts.

Per la seva banda, el San Pablo de Joan Peñarroya no va jugar bé la segona part i va caure a Turquia malgrat els 17 punts de Tokoto i els 13 de McFadden. El nord-americà, però, va errar el tir decisiu. Tot i això, els castellans encara són líders, en espera dels partits d'avui del seu grup.

Recital de punts

Pel que fa al grup del Baxi, l'Unet Holon va estrenar el seu compte de victòries de manera espectacular en vèncer a la pista del Torun per 105-122. Com demostra el resultat, les defenses van brillar per la seva absència. Fins a sis jugadors israelians van passar dels 14 punts. Van destacar els 22 de Marcus Foster. Pels polonesos, Aminu i Hornsby van anotar 20 punts. Avui es tanca el grup. El líder, el Türk Telekom, visita el Lietkabelis i Sàsser i Oostende s'enfronten a Sardenya.