No va ser una jornada propícia per als equips del Manresa RC. El cap de setmana arrancava amb doble visita dels equips sub-16 i sub-18 (Catalunya Central) al RC Badalona. Els sub-16 van caure 116 a 5 i els sub-18 per 29 a 5, i van acabar la primera volta en tercer lloc del seu grup empatats amb el segon.

El sènior femení (Manresa, Osona i Garrotxa), amb només onze jugadores, també com a visitant, va jugar al camp de l'INEF-Hospitalet, on va caure per 54 a 0; amb el duel ja sentenciat, les locals van cedir tres jugadores perquè la segona part fos més equilibrada, i es va veure millor joc.

El cap de setmana es va tancar amb la visita de l'equip sènior masculí del Manresa RC al Sant Cugat B. Els manresans, que volien obtenir el primer triomf com a visitant, van patir inicialment una expulsió i el primer temps es va acabar amb un 12 a 9. A l'inici de la represa el Manresa RC va sortir endollat, i concentrat en defensa va escurçar distàncies. Hi havia igualtat. Els manresans es van situar al davant però en els darrers segons els vallesans van aprofitar la seva oportunitat per acabar amb 24 a 22 al marcador.