El pilot santfruitosenc Ramon Brucart, del Moto Club Can Taulé, amb Suzuki, es va proclamar subcampió d'Espanya de motocròs de la categoria màster-35, després de la darrera prova celebrada aquest passat cap de setmana al circuit de Tajoa, a Montearagón, província de Toledo.

Ramon Brucart es va classificar segon en totes dues mànegues de prova, darrere del pilot de Yamaha, Raúl Álvarez, que ha estat finalment el campió de la categoria després d'imposar-se en totes les carreres. Així, a la classificació del campionat màster-35 primer ha quedat Raúl Álvarez amb 250 punts, Ramon Brucart ha estat segon amb 214 i tercer Antoni Torres amb 198..

En la categoria MX sub-18, hi va participar per primera vegada el pilot de Balsareny Guillem Far-rés, del Moto Club Baix Berguedà, amb una KTM, i va fer unes grans curses, a la primera va ser segon i a la segona va guanyar.