L'Espanyol de Pablo Machín va veure trencat el seu bon moment amb una clara derrota a San Mamés davant d'un rival que va clavar-li dos cops a l'inici i va viure de rendes. Muniain va ser el gran protagonista del duel en marcar aprofitant una errada de Naldo, primer, i després amb un xut a la sortida d'un córner. L'Espanyol va tenir la possessió de la pilota però no va fer mal i, en el tram final, un malentès entre Naldo i Víctor Gómez va acabar amb autogol del jugador olesà.

Passejada triomfal del Madrid

En els altres duels, el Reial Madrid va destrossar el Leganés (5-0) ja des de l'inici, amb gols de Rodrygo i Kroos en 8 minuts. Després, Sergio Ramos, de penal, Benzema i Jovic van sentenciar.

De la resta, empat entre el València i el Sevilla (1-1). Sobrino va igualar el gol d'Ocampos. La sorpresa la va donar el Llevant, que va guanyar a Sant Sebastià per 1-2, amb gols de Bardhi i Mayoral i del local Willian José. Finalment, el Betis va derrotar el Celta per 2-1, amb gol de Fekir a l'últim minut. Abans havien marcat Emerson i Iago Aspas de penal.