El pavelló del Pujolet acollirà aquest divendres la diada de Tots Sants, la tercera edició del torneig d'hoquei patins Lacetans 3x3, que l'organitza el Club Patí Manresa.

Aquest torneig combina molt bé l'espectacularitat del format a l'alça del 3x3 amb la solidaritat, ja que la meitat de la recaptació de les inscripcions i tots els ingressos d'activitats paral·leles, com el bar o una rifa, es donaran a la fundació La Marató de TV3. El Club Patí Manresa ha apostat per aquesta acció d'un caire solidari com a forma d'expandir l'acció del club. Els detalls del torneig van ser presentats ahir al matí pel regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa, Antoni Massegú; pel president del CP Manresa, Carles Compte, i pel coordinador de l'entitat que té les seves activitats al Pujolet, Joan Ontiveros.

Antoni Massegú va mostrar «satisfacció» per la celebració del torneig, a més d'altres raons: «Per potenciar i visualitzar la pràctica del hoquei a la ciutat; per oferir un tipus de torneig àgil, dinàmic i espectacular; per la participació de 25 clubs, amb 47 equips i uns 200 jugadors i jugadores; per l'aportació a la ciutat gràcies a la presència d'esportistes i famílies vinguts d'arreu de Catalunya; perquè és un torneig solidari amb les malalties minoritàries, i per reconèixer l'esforç i el treball a favor de l'esport del Club Patí Manresa».

Joan Ontiveros va informar que és un torneig que acull jugadors des de prebenjamins fins a sèniors, «amb més equips inscrits que mai».

El format 3x3, tal com passa en altres esports, és una bona mescla de festa i competició. El torneig es posarà en marxa a les 9 del matí i els àrbitres que són vinculats a la federació hi col·laboraran.