El Barça de bàsquet va perdre el primer partit de la temporada a Europa després d'un nefast darrer quart. Els blaugrana, molt desencertats en atac en tot moment, van tenir sota control una de les revelacions del torneig, un Armani Milà que comparteix el lideratge amb l'equip de Pesic i amb el CSKA de Moscou, que abans havia guanyat a la pista del Zenit Sant Petersburg per 70-87. En el darrer període, però, els italians van fer un festival de triples (un total de set) i, a més, el Barça va notar la baixa d'un Brandon Davies que va caure lesionat al turmell en una acció amb Gudaitis. Quan va marxar de la pista, hi havia un assumible 64-60. Sense ell, 19-10 i derrota segura.

El Barça va arrencar bé en defensa. L'AX Milà va trigar gairebé tres minuts a anotar, però els blaugrana no ho aprofitaven en atac. Tot i el 0-7 d'inici, Davies era l'únic amb encert continuat i l'avantatge en aquest tram no va superar els vuit punts (9-17).

En el segon, més tancat, aquest va créixer fins als nou (17-26), però la rotació visitant, amb Delaney, Abrines, Tomic i d'altres reserves, no funcionava. Malgrat això, cinc punts seguits, els primers, d'un fins llavors desaparegut Mirotic van fer anar al vestidor amb un bon resultat, 30-37.

Resistència i ensorrament

El tercer quart va mantenir la tendència d'avantatges mínims catalans, però Sergio Rodríguez ja s'havia despertat i un gran inici del darrer quart de Scola va igualar el partit a 58 punts. Aleshores, va arribar el moment de Della Valle. Amb dos triples seguits, el segon amb Davies adolorit a terra i el Barça defensant amb quatre homes, va obrir l'escletxa. La mala direcció de Delaney, la secular pusil·lanimitat de Tomic i l'abaixada de braços en defensa van fer que el tram final fos un festival llombard i que la diferència pugui ser important per a l'average.