El Manresa FS afronta la visita aquest diumenge a la pista del Salou (12 h) després de recuperar sensacions dilluns en l'amistós disputat a Cervelló davant la selecció catalana sub-19 (5-5). Una ocasió de gran utilitat per al tècnic Sito Rivera, que va poder rodar el seu equip i va fer les proves pertinents per començar a fer carburar la maquinària. Aquesta millora s'hauria de veure reflectida després de la fatídica i dolorosa derrota dissabte al Pujolet davant un Cerdanyola que va endur-se els tres punts sobre la botzina (3-4).

Amb 6 punts (2 victòries i 5 der-rotes) i un bagatge de 27 gols a favor i 31 en contra, el Manresa FS arriba a la vuitena jornada amb la segona pitjor ratxa de les últimes sis temporades. Només la temporada 2016-17 va començar pitjor: aleshores l'equip sumava només 3 punts (fruit de 3 empats i 4 der-rotes), 19 gols a favor (8 menys que l'actual) i precisament els mateixos 31 gols en contra.

Aquest cap de setmana coincidiran dos equips en una situació delicada a la taula. Una circumstància atípica, ja que darrerament el Manresa FS visitava Salou en una posició privilegiada mentre els tarragonins també gaudien d'una posició més còmoda a la taula. Ambdós conjunts han començat amb mal peu i caldrà veure qui s'emporta la victòria en aquest duel d'extremes necessitats, tenint en compte que els manresans encara no han sumat cap punt a domicili, amb 3 derrotes, a Martorell, Sabadell i Mataró. La versió local del Salou acumula una victòria davant el cuer Indústries B (5-1), un empat davant el Ripollet (2-2) i una mínima derrota enfront del Natació Sabadell (4-5). Com a visitant també ho ha perdut tot: a Mallorca, Hospitalet, Martorell i Mataró.

El Salou, penúltim a la taula, ha recuperat el seu tècnic de tota la vida, que llueix com a cognom la ciutat del seu rival: Quim Manresa, un home de la casa que coneix bé el seu club després de la marxa de Marcos Angulo a la Tercera Divisió amb el Canet.

D'altra banda, el Sala 5 Martorell visita avui el Mar Dénia (18 h). Els martorellencs, que han incorporat el jugador del Sant Sadurní Ivan Mínguez, han mostrat una certa irregularitat en aquesta arrancada de la Segona B, però amb un balanç positiu de quatre victòries per tres derrotes. Una mateixa trajectòria han tingut fins ara els valencians.