El Club Bàsquet Artés segueix sense conèixer la derrota en el grup 2 de Copa Catalunya, i ahir va vèncer amb molta contundència l'AESE de l'Hospitalet de Lloregat gràcies, especialment, a l'encert des del triple: en van anotar setze dels 32 que van llançar, el 50% d'efectivitat.

Els jugadors, dirigits per Jordi Estany, van fer una de les millors sortides de la temporada, van dominar amb claredat el duel (23-13 al final del primer quart). En el segon, els artesencs van començar a anotar amb fluïdesa des de la línia de tres punts, i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb el duel ben encarrilat (45-27).

Tornant dels vestidors la tendència va ser més o menys la mateixa, i els locals, amb el suport de la seva afició, van seguir jugant amb molta fluïdesa i confiança. Al final del tercer quart, la diferència ja era de 27 punts (69-42). Els deu darrers minuts ja no van tenir gaire història, i els artesencs van poder gaudir d'un nou triomf, el cinquè de la temporada.

El Navàs, demà a Castellbisbal L'altre equip bagenc de Copa Catalunya, el Navàs Viscola, visitarà demà la pista del Castellbisbal, en un matx que s'iniciarà a tres quarts de set de la tarda.