El Barça visita avui el camp del Llevant (16 hores) amb la intenció de guanyar-hi per mantenir el lideratge en solitari de la lliga. No fer-ho donaria avantatge al Reial Madrid, en cas de triomf dels blancs, a les nou del vespre, contra el Betis.

El tècnic barcelonista, Ernesto Valverde, no es refia d'un rival que dimecres va guanyar a Sant Sebastià i davant del qual «pot passar qualsevol cosa. Intenten pressionar a dalt i atacar amb molts jugadors, amb un contraatac mortal, amb homes molt ràpids com Hernani o Morales». La gran notícia de la convocatòria d'ahir va ser l'exclusió de Dembélé, que ja ha complert la sanció. Hi entra Carles Pérez.

Per la seva banda, l'Espanyol de Pablo Machín rep un irregular València amb la voluntat de puntuar per primer cop al RCDE Stadium. El duel comença a la una del migdia i és possible que l'olesà Víctor Gómez, que es va anotar un autogol a Bilbao, no entri a l'equip titular i el rellevi Javi López.

Doble duel Sevilla-Madrid

Els altres dos partits d'avui també són interessants. A les 18.30 hores, un Atlètic de Madrid sense gol i tocat per l'empat de dimarts a Vitòria ret visita al Sevilla, un compromís molt complicat entre rivals per les posicions de Lliga de Campions. El Sevilla té l'absència de Fernando i a l'Atlètic la davantera serà Correa-Morata.

A les nou, al Bernabéu, un Madrid reforçat per la seva golejada al Leganés de dimecres no sembla que hagi de tenir gaires dificultats per vèncer un Betis en què el seu tècnic, Rubi, encara és a la corda fluixa tot i haver derrotat el Celta.