El Cadí la Seu juga aquest migdia (12.15 h) a Saragossa amb l'objectiu de mantenir la dinàmica dels darrers tres partits -dos en competició europea i un tercer, el cap de setmana passat, a la lliga domèstica- i aconseguir un triomf davant un rival, el Mann Filter, que després d'un mal inici està ara en clara fase ascendent, especialment a la seva pista, on ha aconseguit les dues victòries que ha obtingut fins ara.

Les urgellenques passen per un molt bon moment de joc i encert. I, a més a més, ho fan de manera coral, amb moltes jugadores aportant. En principi, Bernat Canut podrà disposar de totes les integrants de la plantilla, encara que alguna arrossegui algunes molèsties producte dels minuts de joc que es comencen a acumular amb la doble competició que es disputa aquesta temporada. Tot i els excel·lents resultats obtinguts a l'EuroCup i també dissabte passat contra el Càceres, el Mann Filter no serà un rival fàcil.

Les de la Seu ja van perdre a l'Eduardo Lastrada, el pavelló saragossà, durant la pretemporada (77-76). I això que l'equip de Fabián Téllez aquell dia tenia sensibles baixes, com l'expivot del Cadí Merrit Hempe, un dels termòmetres del Mann Filter conjuntament amb la capitana del conjunt, Vega Gimeno. Una de les claus del matx serà aturar el joc interior aragonès. Sense oblidar, però, la versatilitat i aportació ofensiva de Cierra Dillard i la lituana Kamile Nacickaite.