El Baxi va tenir el partit guanyat i perdut diverses vegades i el va decantar al seu favor al final de la segona pròrroga.

Ferrari i Magarity encerten (24-18)

Pedro Martínez va sorprendre amb Pere Tomàs i Vaulet a l'equip titular i, malgrat que els punts van trigar a arribar, de seguida Ferrari va agafar el comandament de les operacions. Amb dos triples i un bàsquet de dos punts, va donar els primers avantatges (10-7). A l'altra banda, primer va ser Rafa Martínez qui va provocar tres faltes, dues d'elles a Toolson, que va haver de ser rellevat, i també va anotar. Un bàsquet seu va significar el 12-10. El Baxi es va escapar de sis punts (16-10), però just quan el base va ser rellevat, Bouteille va anotar dos triples que van fer parar el partit (16-16). Els dos darrers minuts van tenir Magarity com a protagonista. Dos triples seus van impulsar el Baxi (24-16), vuit punts reduïts a sis al descans.

Defensa molt intensa (37-29)

El Baxi va trigar tres minuts a anotar el primer bàsquet de la represa, amb una remuntada de Pere Tomàs, però el Bilbao tampoc no ho va aprofitar, amb quatre tirs lliures errats. Jou feia una bona feina defensiva damunt del fins llavors entonat Bouteille i, a més, situava el 28-21 recollint escombraries en atac a 6.29. Un triple i un bàsquet de Báez feien créixer la diferència fins al 33-23 i un hiperactiu Sakho situava el 35-23 en un contraatac a 3.01. La defensa va seguir funcionant, sobretot a la zona, i només va faltar estar més encertats en atac per eixamplar un resultat que va acabar sent de 37-29 per culpa d'un triple de Rafa Martínez.

Patacada mig controlada (61-64)

L'arrencada del tercer quart va ser horrible. Quatre triples seguits del Bilbao, dos de Bouteille, un de Rafa i un de Rousselle, acompanyats d'una esmaixada de Balvin van capgirar el resultat (42-45). A més, Toolson es va autoexpulsar amb una falta a Rafa i una tècnica que van ser la quarta i la cinquena seguides (42-47).

El Bilbao va arribar a tenir nou punts de diferència (51-60), amb un gran encert, però un parell d'errades i accions de Dulkys, Vaulet i Báez van ajudar que el Baxi empatés el partit momentàniament fins al triple sobre la botzina de Brown (61-64).

Primer final de bojos (79-79)

El Bilbao es va escapar fins al 61-68, però el Baxi va reaccionar i es va situar a un punt (77-78). Després Bouteille va fer falta en atac, però Ferrari havia llençat una pedra en una safata. Rousselle va errar a 6,1 segons per al final un tir forçat sobre la possessió i el Baxi tenia l'última pilota, però Brown va cometre falta sobre Ferrari a 4 segons. El californià va anotar els dos tirs lliures i el torn era per als bascos, que van demanar temps mort per servir des de l'altre costat de pista. Ferrari va cometre falta sobre Rousselle quan enfilava la cistella. El Baxi no estava en bonus i, per tant, havia de ser banda per als bascos amb només vuit dècimes per jugar. Però els col·legiats van indicar una antiesportiva que donava mig partit al Bilbao. El francès va anotar el primer tir lliure, però va fallar el segon i va empatar a 79 punts. Amb vuit dècimes, Brown va errar el tir que donava el triomf al seu equip.

Perden cinc punts de renda (88-88)

El Baxi va començar la primera pròrroga amb triple de Magarity i bàsquet a cistella passada de Ferrari (84-79) i després ampliava l'avantatge a sis punts (86-80), però les errades en els tirs lliures donaven aire al Bilbao. Un bàsquet de Brown i un triple de Bouteille a 22,3 segons igualava el duel després d'una mala defensa de Vaulet. En la darrera jugada, Ferrari va buscar una penetració impossible a cèrcol passat que va acabar fent aigua.

Mal inici i remuntada final (101-97)

Tot i un bàsquet inicial de Dani Pérez, la pròrroga no va començar bé, amb un triple de Kulboka i un alley-oop de Lammers.

Tot i el cop, Báez donava aire al seu equip amb un cop de dits. Després errava el tir lliure, però el Baxi capturava el rebot i Ferrari clavava un triple (97-95). Dani Pérez ampliava l'avantatge d'un punt, però el Baxi no aprofitava un error de Schreiner per obrir forat i Balvin acostava els bascos fins al 98-97. Aleshores, els manresans van assumir la responsabilitat d'haver d'anotar i Ferrari va clavar un triple descomunal que va donar mig partit al seu equip a 11 segons (101-97). Rafa va errar un tir, Sakho dos tirs lliures i Dani Pérez va recuperar la darrera pilota al bagenc.