Després de dues brillants victòries, a casa davant el Manresa i a domicili amb l'Hospitalet, l'Igualada rebia a les Comes un dels històrics, el Sant Andreu.

Des dels primers minuts, els barcelonins van posar la mirada en la porteria d'Albert Ribera, però els anoiencs seguien forts al camp i tenien tímides ocasions per poder obrir el marcador. Una cavalcada de Martí Just, que va marxar fora per ben poc, va ser l'ocasió més clara en el primer tram de l'enfrontament.

No obstant, al minut 22, els visitants van avançar-se en el marcador gràcies a un xut potent i creuat. Després de l'embranzida dels andreuencs, el matx es va calmar i es va arribar al descans amb derrota local per la mínima.

A la represa, els jugadors de Moha (ahir sancionat) van sortir amb ganes d'anar a buscar l'empat i van aconseguir fer retrocedir les línies visitants. Amb aquest panorama, Gulias va forçar un penal i Joel Solà va ser l'encarregat d'empatar el duel (min 68).

Amb 1 a 1, els barcelonins van avançar la pressió i van començar a tenir alguna oportunitat. Calia resistir. Però, al minut 90, després d'un xut rebutjat per la defensa blava, es va convertir en el segon gol visitant.