El pilot anglès Lewis Hamilton, de Mercedes, va acabar segon aquest diumenge en el Gran Premi dels Estats Units i va aconseguir el sisè títol de campió de la Fórmula 1 des que va fer el seu debut amb l'escuderia McLaren, en el Gran Premi d'Austràlia del 2007.Hamilton va completar les 56 voltes al Circuit de les Amèriques, a Austin (Texas), on es va córrer la prova, amb un temps d'1.40.503.

El seu company d'equip, el finlandès Valtteri Bottas (1.40.351), va ser el guanyador de la prova, i van aconseguir un nou doblet per a l'escuderia Mercedes, mentre l'holandès Max Verstappen, de Xarxa Bull, els va acompanyar en el podi i el monegasc Charles Leclerc va acabar quart.

El pilot anglès de 34 anys, que havia guanyat en els Grans Premis de Bahrain, la Xina, Espanya, Mònaco, el Canadà, França, Anglaterra, Hungria, Rússia, Mèxic, va arribar a Austin amb la necessitat d'aconseguir quatre punts per a ser campió i en vèncer va aconseguir 25 i va sumar 388.

Només Michael Schumacher per davant

El pilot britànic ascendeix al segon lloc de la llista de campions de la Fórmula 1 després de superar al llegendari corredor argentí Juan Manuel Fangio i es queda a un més d'empatar a l'alemany Michael Schumacher (7).

Els anteriors títols aconseguits per Hamilton van ser en el 2008 amb l'escuderia de McLaren, i 2014, 2015, 2017 i 2018, amb Mercedes.

Hamilton va assegurar el títol quan fins i tot falten altres dues carreres per disputar-se dins del calendari oficial de la Formula 1 per al 2019, els Grans Premis del Brasil i Abu Dhabi.