El sènior femení va caure a Santa Coloma davant el Gramenet en la jornada 6 del campionat. L'astúcia del rival i la incomoditat en el joc de la Joviat van fer decantar la balança del partit a favor de les locals.

La Joviat va pagar cars els errors de la primera part. La «Grama», amb millor to físic, va deixar fora als minuts inicials una imprecisa Joviat en la passada. Les locals sortien ràpides al contraatac. A més, l'encert en dos triples seguits d'Hernández i Meca van decantar el primer quart per a l'equip de Santa Coloma (16-9). Al segon, les coses anirien més o menys de la mateixa manera. La Joviat, conscient que no estava fent un bon partit, va voler augmentar el ritme, però, presa de la incomoditat, va pecar d'inexperta i va cometre faltes que el rival va aprofitar des de la línia de tir lliure.

Després del descans, amb més tranquil·litat, la Joviat va evitar cometre errors fà0cils i van posar-se dins el partit per primer cop. Al final del quart, però, un parcial en contra de 0-8 va eliminar la retallada (52-37). La mateixa acció es repetiria a tres minuts del final amb un nou parcial de 0-8 i el 61-42. Al final, dos triples de Bargalló maquillaven el definitiu 63-52.