El Club Bàsquet Vilatorrada va encaixar una nova derrota a domicili, aquest cop a la complicada pista del Molins, que suma la segona victòria en el grup 3 de Primera Catalana.

En la primera part, els bagencs van mostrar un bon nivell, tant ofensivament com defensivament, mentre que els locals es mantenien dins el partit gràcies a les segones opcions que els concedia el rival. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb tres punts de marge per als jugadors visitants (36-39).

Tornant dels vestidors, el Molins va fer una gran sortida i va ser capaç de capgirar l'electrònic. Per la seva banda, els homes de Sant Joan de Vilatorrada van notar l'ansietat i van prendre males decisions en atac, que derivaven en fàcils contraatacs. Amb tot això, es va arribar al final del tercer quart amb set punts de marge per als locals (62-55). En els deu darrers minuts els bagencs van millorar el seu nivell, però ja va ser massa tard per assolir la remuntada i el triomf es va quedar a Molins. En la propera jornada, el Club Bàsquet Vilatorrada rebrà el Club Natació Sabadell, en un matx que es posarà en marxa el proper diumenge 10 de novembre a partir de dos quarts de set de la tarda.