El Nou Bàsquet Olesa va aconseguir un nou triomf a la seva pista, aquesta vegada en la visita de La Salle Manresa S.Gol, en un matx entre dos equips de les nostres comarques.

En el primer quart, els jugadors dirigits per Toni Mañosas van mostrar un bon nivell en defensa, però en atac jugaven a un ritme massa lent, i això propiciava que la majoria dels seus tirs fossin forçats. El conjunt d'Olesa de Montserrat va aprofitar aquest fet per agafar cinc punts de renda al final del primer quart (14-9). En el segon, la tònica va ser més o menys la mateixa, i els locals van ampliar una diferència que a la mitja part de l'enfrontament era de dotze punts (36-24).

En la segona meitat els bagencs van mantenir el nivell defensiu i van aconseguir apujar el seu percentatge de tir. D'aquesta manera van poder retallar distàncies al final del tercer quart (48-40). En els darrers deu minuts, els lasal·lians van remuntar i es van situar tres punts per sobre en l'electrònic. Tot seguit, algunes accions desafortunades van permetre als olesans tornar a capgirar l'electrònic. Es va arribar a un final a cara o creu, en el qual els locals van saber jugar millor les seves cartes per endur-se la victòria. En la propera jornada, el Nou Bàsquet Olesa visitarà el Pallejà (diumenge a les 17.45 hores), mentre que La Salle Manresa S.Gol rebrà el Sant Quirze (dissabte a les 17.30 h).