La Joviat va caure a la pista de l'actual líder de la categoria, el Basket Almeda. Els dos equips arrribaven al xoc de manera totalment oposada; les de Cornellà havien guanyat tots els partits (9), enfilades en la primera posició en solitari, i sent, a més, les úniques imbatudes. En canvi, les manresanes arribaven sense conèixer encara la victòria aquesta temporada.

La Joviat va tenir dues cares. Als primers cinc minuts, sense concentració i amb errors que semblaven solucionats des de feia jornades, l'equip rebia un fatídic 2-25. Després, però, va arribar la reacció, fruit d'augmentar la intensitat en el joc. Les visitants aconseguien retallar i situar-se a 14 punts amb un parcial de 5-0. Tanmateix, l'Almeda treia de nou el talent a passejar a meitat del tercer quart. A partir d'aquell moment, la diferència en el marcador augmentaria fins al final del matx.