El Manresa va trencar d'arrel una ratxa de tres partits sense victòria amb dos empats i una derrota, superant el San Cristóbal a domicili per un contundent 1 a 4. Els manresans han encarat el partit amb 5 minuts d'inspiració (del 14 al 19 amb gols de Biel Rodríguez (2) i Joel Méndez) que posaven el 0 a 3 en el lluminós, malgrat que els locals retallaven abans del descans (1-3). A la represa, Fran Orellana marcava el gol de la tranquil·litat. Tot i la multitud d'intents a una i altra banda de camp, demanant algun penal que ningú va veure, aquest resultat ja no es mouria i el Manresa certificava una nova victòria a domicili. Gran partit d'ambdós equips, amb molt de ritme i intensitat però amb més efectivitat blanc-i-vermella. Diumenge vinent a les 12 h, el Manresa rebrà la visita del Vilafranca.