El Monbus Igualada va encaixar la primera derrota en el grup C-A de la Lliga EBA, i ho va fer a Les Comes davant el Martorell, en un matx entre dos equips de les nostres comarques.

Els jugadors del Baix Llobregat Nord van sortir a la pista millor que el seu rival, i al final del primer quart ja gaudien de deu punts d'avantatge (9-19). En el segon, els igualadins van reaccionar i van retallar les diferències per tal d'arribar a la mitja part de l'enfrontament amb només dos punts de desavantatge (32-34).

En la represa, els locals van dominar, van capgirar el marcador i van agafar una renda de nou punts al final del tercer quart (55-46). El matx semblava ben encarat per als de casa, però els martorellencs no van llançar la tovallola en cap moment i van aconseguir remuntar i endur-se una victòria de molt prestigi. El tècnic dels anoiencs, Jordi Martí, va declarar després del duel que «avui no hem fet un bon partit. Hem de fer autocrítica. Tot i així, ja firmo de cada set partits perdre'n un. Això ens col·locaria en posicions capdavanteres».

En la propera jornada, el Monbus Igualada visitarà la complicada pista del Vic, el líder invicte de la competició, en un matx que s'iniciarà dissabte a les 20.15 hores. Per la seva banda, el Martorell rebrà el MoraBanc Andorra, el mateix dia a les 18 h.