Sembla que el Türk Telekom d'Ankara serà el rival a batre per tots els altres equips en el grup A de la Lliga de Campions. Els otomans compten els seus partits per victòries i ahir van vèncer de manera incontestable a la pista del Lietkabelis, que, per contra, encara no coneix la victòria. En el duel d'ahir, els lituans no van tenir gaires possibilitats contra un conjunt que al primer quart ja guanyava per 9-21 i que va anar ampliant la diferència fins a la vintena de punts a mesura que anava avançant l'enfrontament.

Van ser dos escortes, el nord-americà RJ Hunter, amb 25 punts, i el turc Mohammed Baygül, amb 21, els encarregats de trencar un cop i un altre la defensa d'un conjunt bàltic en què l'ex del Manresa Sakic va anotar 18 punts.

En l'altre partit del grup, el Dinamo Sàsser va situar-se en el pilot de conjunts amb dues victòries, juntament amb l'Estrasburg i el Baxi. Els sards tampoc no van tenir gaires dificultats per superar el Filou Oostende per 90-71. Els 23 punts del croat Miro Bilan i els 17 de Michele Vitali van derrotar uns belgues en què va plantar cara Shevon Thompson, amb 15.

Patiment a Saragossa

Pel que fa a l'únic equip de la lliga Endesa que jugava ahir en aquesta competició, el Casademont Saragossa va necessitar un cop de dits a quatre segons per al final de Nemanja Radovic per derrotar el Szombathely hongarès. També ahir, en partits de l'Eurocup, der-rota de l'Andorra (81-91 contra el Peristeri) i triomf de l'Unicaja (93-71 davant del Trento).